RAW FOOD

 
 
 
Jag har läst en hel del om raw food på sista tiden, och tycker det är så interessant! Jag skulle gärna vilja testa att äta 80% raw food men då gäller det bara att bli av med mitt sockerberoende först, hehe. Det är nog faktiskt det enda hindret för mig. Jag som är ganska känslig mot mjölk- och mjölprodukter och som har lätt att bli "beroende" av socker skulle nog få ut mycket av en raw food kost. Jag har läst att man inte längre får såna starka sug efter vissa produkter, och att man får ny livskvalitet! Ett till plus är att man får friskare hår och finare hy. Har även hört att kosten inte passar alla, men kanske värt ett försök? Jag har åtminstone börjat med att byta ut min frukost till raw food de senaste dagarna (till en supergod grön smoothie som är fullproppad med energi och vitaminer). Bästa starten på dagen, helt klart! 
 
Någon som äter raw food? Eller som vet vart det finns kurser inom kosten? :)

LOREAL CRÉME GLOSSY



Förra veckan fick jag ett mail om att jag var en av de som juryn för Loreal Créme Glossy valt ut att träffa. Idag var det casting på Berns i Stockholm och det kändes bra, så bara till att hålla tummarna tills på fredag! Går dem efter hårkvalitet är det nog dock kört, hehe.. Fick en kul goodiebag med mig hem, jag älskar goodiebags!! Det var schampo, balsam, spray, styling spray, hårtoning och mascara :) 

HÅR LASSO




Fick låna en smart grej av mamma i lördags då jag och några vänner var ut. En hår-lasso! Som man kan göra lite roliga frisyrer med, bland annat denna enkla hästsvans!