TONAR HÅR

Sitter med färg i huvudet samtidigt som jag packar ner alla möjliga grejer som behövs inför morgondagen! Om en liten, liten stund är jag äntligen färdig och då blir det myskväll med mitt hjärta i Smedjebacken!

NEW YORK

♦ igår
Jag fick ett mail från min agentur om att en agentur http://fentonmoon.com/ i New York "vill ha mig". Det vore så himla coolt att få åka till självaste New York och modella, speciellt eftersom min bror också kommer bo där snart.
Annars hade jag en bra dag igår, Kupolen med tjejerna och sedan hämtade jag och Anton en fin soffa!


SVALA

-

BROR OCH SYSTER

bild från igår

 

Ligger klarvaken i sängen och klockan är bara åtta, igen.. Igår hade jag i alla fall en mysig dag med hela familjen och min pojkvän. Fika, badminton och god mat hos farmor. Idag åker bror hem till Göteborg igen men som tur är hinner jag träffa honom en gång till innan han sticker till USA i ett halvår! Nu ska jag fördriva tiden med att se filmen "Jag saknar dig" tills klockan blir elva då jag och några tjejer åker till Kupolen!

NICK TAMPOSI

 

 

Nu har jag legat i sängen och bara legat sen sju i morse, så det börjar bli dags att gå upp. Jag ska gå ner i köket, äta gröt och sedan gå ner till Må Bättre och träna en liten stund. Sen blir det en dag tillsammans med mamma och bror!

KÄNSLA

kom tillbaka

GINA TRICOT

 

Älskar mina nya byxor som jag fick i julklapp av mamma. Idag har hela dagen spenderats åt att städa huset, dammsugit, torkat golv, dammat, plockat disk, börjat rensa ur mitt rum osv.. Nu sticker jag iväg och dricker kaffe på stan med Josefine och Frida!

BILDER FRÅN JULAFTON

 

 

 

 

 

JULAFTON

Några mobilbilder från dagen/kvällen. Jag har fått massa bra och fina saker tills jag flyttar, plus lite andra saker till mig själv, bland annat en micro, en mjölkskummare, skålar, glas, grönsaksrivare, böcker, tavlor m.m. Sen ett par skit-snygga byxor från Gina Tricot som jag hade önskat mig! Tack alla underbara ni för de fina julklapparna!

LYCKA

Min älskling var nyss här, vi bytte julklappar och jag vill mest bara säga tack så jätte mycket för de fina julklapparna och tack för att du är en sådan bra pojkvän! Min kärlek!

 

JULFRUKOST

 

Vi har precis ätit julgröt till frukost. Och gissa vem som fick mandeln?! Nu ska jag hoppa in i duschen och sen göra mig fin till mitt hjärta kommer hit!

DAGEN FÖRE DAGEN

Bilden är tagen för exakt ett år sen, alltså förra julaftonen. Och ja, en bild säger mer än tusen ord.


Just nu ligger jag och myser i sängen, ska strax stänga av datorn så att jag kan somna och vakna upp till den mysigaste dagen på året - julafton!!!

JULKLAPPAR

 

 

Slår in massa julklappr, äter julskinka, julgodis, spelar bingolotto (vann nyss en "miljonbingolott"..) och myser med min goa familj! Mysigt med julafton i morgon! Så, god jul till er alla! ♥

IMORSE

-
Jag vaknade upp i Smedjebacken och kunde sova hur länge jag ville. När jag väl kom upp gick jag till gymmet och tränade i 40 minuter, riktigt bra start på dagen! Sen kom min bror och hämtade mig!

FAMILY

 

Jag fixar lite med julklappar, lyssnar på hög musik och njuter av att ha jullov. Jag ska snart upp på stan och fika med Anton, sen ska vi förbi vår lägenhet och titta in i den och efter det åker vi till Smedjebacken för att hälsa på hans syster som bor på Gotland. Och vet ni?! Jag saknar redan att vara utomlands efter två veckor i Sverige... Illa...

Style By Tyra

 

Fick hem skjortan, smycket, nail stickers och det jag beställde från Tyra idag. Den är så jäkla snygg!

PEPPAR PEPPAR




Idag har jag haft ont i huvudet precis hela dagen, så jag kommer säkert bli sjuk lagom till jul.. Peppar peppar.. Ikväll ska klassen till Akropolis och äta, bror och Amanda kommer hem och i morgon får vi jullov! Jippie! För tillfället fördriver jag tiden hemma hos mormor och morfar med att maila massa på blocket om ett barbord med fyra stolar och en ektorp soffa. Bara 41 dagar kvar! ♥

TISDAG KVÄLL

 

Idag efter svenska lektionen blev det en mysig fika på stan med tjejerna. Sedan jag kom hem har jag ätit tacos, slagit in några julklappar och nu ska jag försöka plugga psykologi och svenska. Jag har satt mig i sofforna på övervåningen, skönt att slippa all stressig energi som nerevåningen sprider..

BRA FANNY...

mexico ♥

Först kan jag inte somna om vid sex på morgonen, och sen när jag väl somnar, sover jag bort hela dagen.. Jag som skulle pluggat!! Jaja, idag efter skolan (en svenska lektion) ska jag fika med Frida, Sofie och Rebecca, ska bli mysigt!

HALEY & FANNY

 

Sitter och väntar på att mamma ska sluta jobba så att vi kan åka till Kupolen och handla de sista julklapparna! Synd bara att man inte är miljonär så att man hade råd att ge bort de julklapparna man egentligen skulle vilja ge bort.. För övrigt så hittade jag precis på värsta roliga redigeringsprogrammet! ↑

HJÄRTAT

Nu börjar julkänslorna smyga sig fram, såhär fem dagar före julafton. Jag, älskling och mamma bakade massa julgodis igår och i kväll ska jag och mamma till Kupolen för att köpa de sista julklapparna. Innan dess ska jag skriva en psykologi uppgift och ha en miljöpolitik lektion. Låt det gå fort!

IKEA

I lördags åkte vi från Stockholm till IKEA i Västerås och handlade lite saker till vår lägenhet, plus lite julklappar. Det var så himla roligt och mysigt att gå runt där inne och köpa saker till lägenheten, det kändes mer än bra!

GOODIEBAG

 

bh, schampo, balsam, peeling, mascara, ögonskugga, parfym, tandborste, tandkräm, hårspray, vitamin vatten, parfym och ett snyggt halsband!

FINEST.SE

GLÄDJE

FÖRBEREDELSER

Jag lyckades få med mig en stor rosa goodiebag efter att ha lurat garderobkillen att jag blivit lovad en av Tyra eftersom jag gick visningen (egentligen bara kändisar och de allra första som skulle få) och det fanns massa bra grejjor i den, ska visa vad sen!

INNAN VISNINGEN

TYRA

Modevisningen för Style By Tyra på Lobby i fredags var så sjukt rolig! Att gå visningar måste verkligen vara bland det roligaste som finns! Här är en bild på Tyra och mig när vi var klara, i min andra outfit! Jag har bland annat beställt smycket som jag har på mig där, det är så jäkla snyggt!

THURSDAY

Idag skrev min agentur att dom försöker få en agentur i New York till mig, och i Los Angeles! Eftersom min bror flyttar till NY om ett tag så vore det ju perfekt om jag fick en agentur där och kunde åka ner och hälsa på Robin samtidigt! Nu sitter jag och slöar i soffan medan jag väntar på att Anton ska komma hit och mysa med mig! Jag ska somna i tid i kväll, för i morgon åker jag hemifrån 05.45... Ha en fin torsdagskväll!

TORSDAG

nu


Idag känns det som att jag har massor med saker att göra. Jag måste plugga, packa, gå upp på stan, öva och sen noppra ögonbrynen och fixa till mig själv lite grann. Det är nog lika bra jag sätter igång med svenska uppgiften så den blir klar någon gång... Det ska bli så kul i morgon!!

NEW ON P-MODELS

 

 

Såg precis att Prodigy Model Management har lagt upp några av dem nya bilderna på hemsidan ↑. Jag sitter bara här och kollar runt på datorn och tvn, fast att jag borde plugga.. Vad dålig jag är! Nu ska jag göra en fruktsallad av ananas, apelsin och mandarin, koka te och sen läsa miljöpolitik..

Style By Tyra

 

 

Idag börjar skolan 14.30 med ett stort prov i språkhistoria, hade tänkt plugga hela tiden tills dess. Men, som vanligt blir allt annat mycket roligare. Tittar på Tyras kläder och funderar på vad jag ska köpa mer än denna klänning ↑, vi kommer få 1000kr där i presentkort efter visningen!

PLAYA DEL CARMEN

När jag kom in till Stockholms central efter Mexico mötte jag upp min fina pojkvän där. Vi åkte till Style By Tyras kontor för fitting och sedan tillbringade vi helgen i huvudstaden. Vi fick en hotellnatt på ett super fint hotell i julklapp av hans snälla mamma och sen överraskade min pojkvän mig med att gå på idolfinalen! Helt rätt att Amanda vann! Jag hade en toppen helg och jag hoppas att nästa blir minst lika bra, då vi åker till Stockholm åter igen! Modevisning, hotell och IKEA!

MEXICO OCH PLÖTSLIG JUL

 

Jag har haft två underbara veckor i värmen med min Frida. Massa sol och bad! När vi landade var det massvis med snö och idag är det bara tolv dagar till julafton! Det går så sjukt snabbt. Det måste vara för att jag har gjort så mycket kul och har så mycket roligt att se fram emot. Jullov, julafton, juldagen, nyår och... Flytt(!) det sistnämnda längtar jag otroligt mycket till och jag vet att vi kommer trivas så bra tillsammans!