EN VANLIG TISDAG

@Tanya Peterson Cape Town


Jag har nog iaf lite nyheter att berätta. Hm. Igår beställde jag min studentmössa, jag och min älskling har tittat på lägenhet, om vi lyckas få jobb inom ett par dagar kanske vi flyttar (håller tummarna så hårt att dom nästan går sönder), jag och min underbara vän Frida åker till Mexico om två dagar, den helgen vi kommer hem ska jag tillbringa med min älskling i Stockholm och den 16e december ska jag gå visningen för Tyra Sjöstedt. Sen är det jullov! Oj, vad tiden går fort!! Hinner knappt med..

TORSDAG

 

Kom nyss hem efter ett nationellt prov i Svenska B. Igår fick jag ett mail från Tyra Sjöstedt att dom ville ha mig som modell på hennes visning den 16 december. Fittingen är den 8 och jag kommer hem från Mexico den 9, så vi får se om det går att fixa.. Hoppas på det! I kväll ska jag och min älskling på bio. Myspys!

FRIDAY

snodde en bild från sofie från förra helgen hos henne ↑

Idag hade jag några timmar matte och sen höll jag mitt nationella svenska B tal. Det gick faktiskt ganska bra. Efter det träffade jag min älskling en snabbis på stan och sen fikade jag med Frida! Nu ligger jag helt ensam i soffan hemma hos min Anton, utan Anton.. Och gör.. Ingenting! Har en väldigt tråkig fredagskväll faktiskt..

SWEDEN

 

Nu är jag hemma i Sverige och i lilla Ludvika igen, då har jag aldrig tid för datorn och och har inte så mycket intressant att skriva i bloggen. Men iallafall så har jag hunnit haft massa underbar tid med min pojkvän, massa kul med mina vänner och mysiga stunder med min familj! På bilden ser ni Anton och jag första kvällen i Stockholm. Världens absolut bästa pojkvän! ♥