BALKLÄNNING

Nu har jag äntligen hittat min balklänning. Frågan är bara vilken färg jag ska ha, kan inte riktigt bestämma mig. Men i morgon ska jag och mamma till Hema och titta på lite tyger så jag vet vilket slags tyg jag vill ha. Jag ska också hinna med att jobba, köpa färg och maskera alla lister i våran lägenhet! ♥ och så börjar mitt nyttiga liv i morgon, det ni!

I LÖRDAGS

Min nya klänning från Tyra
Sofie och jag



Två bilder från i lördags då vi var hemma hos Frida och sen ute på solo! Nu är det måndag igen och jag har börjat bli sjuk.. Så himla dålig tajming eftersom vi ska flytta på onsdag. Peppar, peppar...

FRIDAY NIGHT

Jag och Anton har haft lite fredags-mys, tittat på The Voice Sverige och ätit lite godis. Nu ligger han och sover här bredvid mig medan jag tänkte läsa lite om landekosystemet på internet.. Kommer ingenstans med detta arbete!

NY

från åhléns


Jag har haft en bra fredag hittills, gymmade innan skolan och träffade sedan Lotta och Lisa för en fika på stan, det var super trevligt! Nu sitter jag hemma hos Anton och har slängt ihop en sallad som jag ska äta tillsammans med lite plugg! Seeen blir det faktiskt fredagsmys med älskling och lite gottis!

GLAD TJEJ

Nu blev jag glad! Därför ska jag passa på att plugga lite, och äta en god sallad. + att det är freeedag imorgon!

x

ƒanny

KÄRLEK

Jag har världens absolut bästa pojkvän och är världens lyckligaste tjej!

 

 

 

Jag och Anton kom hem från gymmet för ett tag sedan, det var jätte mycket folk men hann iallafall 40 minuters kondition och lite styrka. Nu är Anton på fotbollsträning och jag tittar på Guldbaggen 2012 samtidigt som jag försöker plugga ekologi. Ha en fin måndagskväll allihopa!

MÅNDAG

ƒ
Nu ska jag plugga ekologi och sen belöna mig med tredje avsnittet av The Vampire Diaries. Men mest längtar jag tills klockan blir 17.00 då min underbara älskling kommer och hämtar mig så att vi kan träna! ♥

DET SNURRAR I MIN SKALLE

PHOTO

©


Idag slutade vi efter lunch och efter det fick jag lite halv-positiva nyheter som det bara är att hålla tummarna för! Eftersom jag lånade mormor och morfars bil under dagen så sitter jag nu hemma hos dom och dricker lite kaffe.

ADRESSÄNDRING & CHOKLADBOLLAR

Anton gjorde min dag mycket bättre när han ringde och frågade om jag ville följa med och träna. Så jäkla skönt! Jag sprang i 30 minuter och gick i 20. Efter det har vi ändrat adress och bakat chokladbollar till discot på lördag, dom blev väldigt, väldigt goda! Mums!

WOOK

 

 

Jag har hunnit med skola, en fika med tre bra tjejer och lagat super god mat. Wookgrönsaker, köttbullar och tusen olika kryddor! Nu ska jag titta runt på lite balklänningar och längta tills mitt hjärta kommer hem från sin fotbollsträning!

03.30

cathia & me in cape town


Några timmar senare och jag är fortfarande vaken.. Klockan är alldeles strax 03.30 och nu ska jag faktiskt försöka sova, är fortfarande inte ett dugg trött (fattar inte?!) men men.. Godnatt gott folk!

SÖMNPROBLEM?

 

Jag och Anton gick upp och la oss vid halv tolv, men nu fick jag nog.. Det värsta jag vet är att ligga i en säng och försöka sova när man inte är ett dugg trött. Så istället ligger jag nere i soffan, läser bloggar och dricker oboy! Och på tal om något helt annat, jag vill ta studenten nu!

THE VAMPIRE DIARIES

 

Såg nyss första avsnittet på första säsongen av The Vampire Diaries. Nu är det bara att vänta tills nästa laddat klart! Snart blir man säkert fast!

PUCKO

 

 

Skönt med två lediga dagar. Eller ja, hemstudie dagar. Jag har skrivit klart mitt arbete om biologiskt mångfald och i morgon ska jag göra en power point om det. Hittade en till lite kul bild från en dag med Sofia för länge, länge sedan.. Haha.. Nu längtar jag tills klockan åtta när mitt hjärta kommer hem!

ETT OCH ETT HALVT ÅR

 

Idag den 17 januari 2012 har jag och min Anton varit tillsammans i ett och ett halvt år. Jag kan inte med ord beskriva min kärlek till dig. Vi har en fin framtid tillsammans, inga kan älska som vi. Och PS. Grattis på namnsdagen älskling :)

 

BLOND

 

 

 

 

Haha. Tänk att jag varit blond en gång! Jag hittade ett gammalt usb med massor av bilder på, än har jag inte tittat igenom alla bilder men kan tänka mig att det finns en hel del roliga. Dagen har bestått av skola, Linda och strax en massa plugg.. Anton är på träning och The Vampire Diaries håller på att laddas ner, längtar tills Anton kommer hem och serien finns på datorn så plugget kan läggas åt sidan!

FANNY & KENZA


Haha... bild från StyleByTyra show..

SWEDISH FISH

Fredagsmyser.

IDAG





FREDAG

vill ha sommar & långt hår


Jag tränade en timme innan skolan, så himla skönt. Att träna på morgonen är verkligen den absolut bästa tiden att träna! Vi hade en lektion och jag ligger nu hemma hos mormor och morfar och vilar i väntan på att klockan ska närma sig två då jag ska till kiropraktorn och förhoppningsvis få någon ordning på min rygg! Sen blir det myskväll med mitt hjärta! ♥

IRRITERANDE

 

 

Jag avskyr att inga bilder på modeller kan vara riktiga. Men detta var väl att ta i lite väl mycket H&M, att göra kroppen i datorn.. Ungefär lika irriterande som när de använde mina ben till Gina Tricos jeans, men deras mörkhyade modell Emanuelas ansikte..

 

 

SALLAD

 

Fixade ihop en super god sallad med pasta, bacon, sallad, bönor, tomat, ost kryddor osv. Lika bra att börja nu, bara två och en halv vecka kvar tills vi flyttar! Jag längtar såhääääär mycket, och lite till! ♥

VINTER-PROMENAD

 

Idag är det sista dagen på det allra sista jullovet, konstigt. Jag ska hur som helst försöka skriva klart ett arbete som måste bli klart och umgås med Anton. Nyss var jag ute på en kort och skön promenad i solen ↑. Jag blev jätte sugen på att åka snowboard!!!

PARIS FASHION WEEK

memory


Jag Anton och Carina såg nyss filmen Hur många lingon finns det i världen, den var väldigt bra och man blir att må så bra av dessa människor! Nu har Anton åkt på fotbollsträning så då är det dags för mig att börja plugga...

EGO MAGAZINE

χ



03.35.. Fortfarande vaken.. Ligger och tänker på min och Antons lägenhet, hur mysig den kommer bli och hur bra vi kommer få det! Jag längtar verkligen tills vi har målat väggarna vita och får börja flytta in våra grejer! ♥




VÄNT PÅ DYGNET

image description

en suddig bild från julafton

Klockan är snart 03.00 och jag kommer förmodligen bli vaken ett tag. Jag läser lite om Sveriges välfärd eftersom jag ska börja skriva ett arbete om det i morgon! Nu har jag skrivit ner det, så ingen återvändo.. Jag har inte heller något nyårslöfte än, på tal om ingenting, det måste man ju ha.. Hmm.. Det får nog faktiskt bli att vara nyttig nu efter all jul, förresten så har vi nog inget annat val när vi flyttat. Då har vi nog inte råd med så mycket gott, haha..

JÄVLA BOWLING


usa 2010

Spelade bowling med Frida och Julia igår, det var super roligt tills efteråt.. Fick så sjukt ont i hela ryggen, nacken och huvudet så åkte hem.. Senare var jag tvungen att åka upp till akuten, men det var inget "allvarligt", utan förmodligen något i ryggen som hamnat väldigt snett.. Idag ligger jag fortfarande bara i sängen,

BORD OCH STOLAR

 

 

Titta vilket fint barbord och stolar som jag och Anton hittade på blocket idag. På fredag bär det av till Rättvik och sen är det vårt! Mormor och morfar vill hjälpa oss att betala, så himla snällt! Jag älskar er ♥

 

Alldeles nyss låg jag och älskling och pratade om allt och myste, det är då jag mår som allra bäst, det finns verkligen ingen bättre än min underbara pojkvän! Anton ska upp jätte tidigt i morgon så han sover nu medan jag tittar på solsidan och äter lite choklad.. Gottigott, men när jullovet är över ska jag och Anton börja vara lite mer nyttiga! Men är det jullov så är det.. Eller hur?!

VOGUE

Från Duex Hommes visningen i Aten!

NYÅRSAFTON

Jag har verkligen noll motivation till att plugga. Två dagar i rad har jag försökt men inte skrivit ett enda ord.. Istället har jag uppdaterat min Iphone, kollat på film, diskat och lagat falukorv i ugn. I kväll ska jag och några tjejer hem till Josefine för filmkväll. Det blir mysigt!!

FILM FRÅN STYLE BY TYRA

2012




Nytt år och nya möjligheter!