APARTMENT

utanför vårt fönster

vardagsrummet
köket
vardagsrummet/köket
¨
Ungefär såhär ser våran lägenhet ut. Det ser mycket fräschare och mycket finare ut i verkligheten än vad det gör på bilderna, dom blev inte alls rättvisa! Just nu ligger jag i den där svarta soffan med ett täcke och ser lite på tv samtidigt som jag skriver med älskling och mamma på facebook. Snart sova! Godnatt!

IN YOU MAGAZINE

 

 

 

 

 

När jag var påväg hem från dagens castingar såg jag att det nya numret av YOU hade kommit ut. Så nu sitter jag och kikar i den, dricker kaffe och äter ananas och mango, som ni ser ovan. Bilderna är verkligen commercial, vet inte om jag kommer använda dom i min bok. Men roligt ändå. Stor kram till er!

DAGENS TEST FOTOGRAFERING

en outfit

erina och jag

jag i en annan outfit

Här är lite bilder från dagens test fotografering. Som jag skrev tidigare var det sjukt tidigt vi började, 04.00(!) och var klara vid 16.00, så nu är jag bra trötter. Jag och Erina fotades i alla olika outfits en och en, sen en bild tillsammans på slutet. Kläderna var väldigt annorlunda, konstiga och allmänt tvärtom. Jag längtar tills jag får bilderna så jag kan se resultaten! Nu ska jag snart sova i våran nya, fina lägenhet. Här finns både pool, gratis gym och en väldigt fin utsikt ner mot havet - mycket bra!!

TEST SHOOT

just nu ↑
¨
Jag somnade till slut vid halv ett igår natt, efter allt.. Klockan var sedan ställd på 03.00, tio minuter senare kom taxin och hämtade upp mig, klockan 04.00 började jag bli sminkad och nu sitter jag här och ska snart få håret fixat. Runt sex ska vi åka iväg mot stället där vi ska fotas, det ligger cirka två timmar utanför Cape Town. Det är jag och en till tjej som ska vara modeller! Nu ska jag dricka lite svart kaffe och förhoppningsvis piggna till..

LAST SHOOT

huset där vi fotade
Erina och jag
där vi fotades, mitt ute på landet
och en glad Fanny
¨
Nu har jag äntligen fått internet igen. Jag hade en test fotografering i förrgår, och här är lite bilder från dess. Det var jag och tre andra modeller som var med. Super skoj! Hoppas vi får bilderna snart!

iPad 2 tävling

 



”Tävla om en vit iPad 2 i Sveriges största gayblogg dennism.se!” :)
- för bra!!!



UNDERBART

just nu ↑

Alltså, det är 30 grader (om inte mer), strålande sol och klarblå himmel nu. Jag sitter på våran lilla "innergård" som finns utanför entrén till vårt höghus med en kopp kaffe, datorn, plugg samtidigt som jag njuuuuter av solen!!

SÖNDAG 25 SEPTEMBER 2011

Godmorgon på er!

 

¨

Idag är det söndag, sol och massa plugg som gäller! Jag känner att jag verkligen måste ta tag i lite plugg nu, det var väldigt längesen sist och jag vill inte behöva rå-plugga (mer än vad jag redan kommer behöva) på höstlovet.. Men innan dess ska jag vila lite framför Prison Break, jag somnade alldeles för sent igår och sov inte alls mycket, sen ska jag ut och handla lite också. Det är underbart för nu har verkligen solen och värmen kommit till Kapstaden på riktigt!!

DET VACKRASTE JAG VET

Mamma skickade lite "lördagsgodis" till mig på facebook ;)

YOU UNDERSTAND ME

♥ just you
¨
Jag hatar dessa kvällar och nätter (ungefär 9/10) när alla andra sover och jag är klarvaken ända fram till två, tre tiden mitt i natten.. Istället sitter jag uppe, försöker bli trött, misslyckas, tänker, vill hem till min älskling, saknar, blir hungrig, äter skräp, sockerkick, pigg, kollar film, kollar facebook, läser bloggar och ja, allt jag inte borde göra mitt i natten.. Dålig vana.. I morgon ska det bli ändring på det, tänkte jag.. Inga fler sena kvällar och sömnlösa nätter, dessutom så ska jag och Haley rensa våra kroppar från gifter (tips från David) genom någon hemgjord dryck, det kan nog behövas med min nuvarande "krångel-mage" som verkar vilja irritera mig varenda gång jag reser ut i vida världen på egen hand. Men, i vilket fall som helst, here we go!

OLD BISCUIT MILL

blå himmel och sol

en massa människor

te

mat

haley med sin kamera

grönsaker

provsmaka

kläder

vi träffade även på Clint, en modell från vår agentur

Clint David Jag

haha, igen

Varje lördag mellan 09.00-14.00 finns en enooorm marknad i Woodstock här i Kapstaden. Alla vi träffat på har sagt att vi måste åka dit, vilket vi gjorde idag. Och, ja, är man i Kapstaden så måste man åka dit! Det fanns en massa fina kläder. Jag köpte två klänningar, en transparent t-shirt och en present till min pojkvän! Förutom kläder finns det massvis med smycken, mat, dryck och allt annat man kan tänka sig. Det spelades även musik, fanns en massa underhållning, massa glada människor och underbart väder! Men.. En jävligt tråkig sak var att någon antingen tog mitt kreditkort, eller så tappade jag bara bort det. Nu är det spärrat och jag befinner mig i Kapstaden med noll kronor. Great!

TRETTIOFEM

¨
Sista pussarna innan jag satte mig på flyget mot Kapstaden. Jag ogillar verkligen dessa tillfällen. Men om 35 dagar står vi där igen, glada och lyckliga, tillsammans! Can´t wait! ♥

DAGENS - CASTING & FOTOGRAFERING

sand och stenar
blå himmel
havet, 12-15 grader - iiiiskallt!!
fotografen och jag haha
jag påväg tillbaka, frös som en tok efter det iskalla havet
¨
Lite bilder från dagens fotografering vid en beach nära Camps Bay. Visst är det fint?! Klockan elva hade jag en casting för en fotografering, och efter det en test-fotografering. Jag fotades i denna vackra miljö med berg, stenar, sand, himmel och hav. Det ska bli så roligt att få bilderna när dom är klara. Jag som hoppades på att få fotas i afrikanska miljöer, jag fick som jag ville!
¨
Just nu ligger jag i vardagsrummet vaken medan alla andra sover för fullt. Jag önskar jag också var som dem, kvällstrött och morgonpigg, men tyvärr är jag varken det ena eller det andra.. Nyss har jag pratat med min underbara älskling, dagens höjdpunkt, som alltid. Bara av att få höra Antons röst blir allt så himla bra ♥

BEEFCAKES

jag och Haley
inne på beefcakes
i baren

jag, Cathia och Haley

Haley och David

jag och Cathia

Haley, David och jag (haha fråga mig inte vart hatten kom ifrån)
David och en utav de läskiga "transorna" som uppträdde, haha
¨
Haha. Här är kvällen igår på en gay krog, aldrig varit på ett sådant st älle tidigare, så ja.. Det var intressant.. Haha.. Jag hade en del modellande att göra idag, alltså dagen efter men jag följde iallafall med ett tag eftersom det var Davids födelsedag och allt. Jag drack vatten, stannade tills klockan 01.00 ungefär och sedan åkte jag och Cathia hem! Men det var en super trevlig kväll :)

CONGRATULATIONS

¨

¨
¨
¨
¨
Lite bilder från överraskningen igår kväll, haha.

Idag fyller David 26 år så igår kväll överraskade vi tjejer honom med presenter, ballonger, kakor och sång när han klev innanför dörren. Det var super trevligt! I dag hade jag en casting för Afrika Fashionweek och nu i kväll har vi varit ute för ännu mer firande. Jag har dock tagit det lugnt och är nu på väg att sova för att vakna upp någorlunda pigg i morgon då jag har en casting med en duktig fotograf. Castingen är i Camps Bay, ni vet det underbara stället precis vid beachen, förmodligen stannar jag nog där ett tag efter och bara har det bra!

NÄR JAG MÅR SOM BÄST


Jag ligger i soffan och är inte ett dugg trött, klockan är halv ett på natten, men castingen vi har imorgon var visst inte endast på morgonen som jag trodde, utan håller på hela dagen, så det gör ingenting att jag inte sover. Hoppas ni där hemma i Sverige har det bra. Vi hörs imorgon! Kram

DAGENS CASTING

-
Vodacom Carwash ska göra en reklamfilm, med tema "shuffle-dance".. Att dansa är inte riktigt min grej, men värt ett försök. Eftersom det var en casting för denna typen av reklam så var det inte bara modeller där, utan även skådisar och dansare. Jag kom dit mitt på dagen och var nummer 316, alltså grymt mycket folk. När det äntligen blev min tur gick vi in tio stycken i rummet. Kvinnan som höll i castingen kollade på min kropp och frågade om jag var där som "bikini-modell", vilket slutade med att jag fick dansa, precis som alla andra, fast, i bikini.. Haha, jag hade iallafall grymt kul där framför kameran med alla andra duktiga dansare. Hur det såg ut var en annan sak...

Gissa vem som ska se COLDPLAY den 5 oktober?!

SÖNDAG OCH REGN

Det öser ner med regn utanför fönstret idag. Jag, Cathia, Haley och David är på ett internet café och dricker varsin cappuccino just nu. Innan vi gick hit var jag och David en sväng på Garden Center, ett litet shopping center som ligger nära vår lägenhet. Jag testade en jättefin skjorta, men den kostade 400kr så jag vet inte riktigt om jag har råd med det just nu. I morgon är det äntligen en ny vecka. Det är lite tvärtom här, man längtar till veckorna och inte till helgerna. Jag hoppas denna vecka blir fullspäckad med castingar och liknande!

SUNNY SATURDAY

.
Hej på er. Idag vaknade jag upp till jätte fint väder och sol. När jag väl kommit upp och gjort mig i ordning så gick jag ut och kikade i lite affärer, men sitter nu på ett café med en cappuccino och ett glas vatten (som ni ser på bilden). Det blev ingen test-fotografering idag, så jag hoppas den blir i veckan istället. Ha en fin lördag!

FANNY KARLSSON

-
Jag var precis till agenturen och hämtade min bok och mina färdiga set-cards. Dom berättade att jag hade blivit bokad till ett tv commercial jobb, alltså en tv reklam. MEN... Inspelningen skulle ske i novmber, och då är jag redan hemma.. Typiskt!!!

ARLANDA AIRPORT

Mamma skickade en bild på mig och min älskling från flygplatsen innan jag satte mig på planet mot Afrika.
-
Vi är lediga idag igen, eller inte David, han har en casting senare, men den var bara för killar så vi tjejer är helt lediga, vilket betyder att vi redan fått helg. Jag kom nyss till det mysiga internet caféet där jag hade tänkt fortsätta skriva på min engelska c uppgift. Nu håller jag tummarna för nästa vecka. Att test-fotograferingen ska bli av och att jobbet för Jet Club Magazine som jag var "vald" till ska bekräfta att dom vill använda mig som modell. Ha en fin fredag!

LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE LOVE

.
Sitter fortfarande här på samma café, fyra timmar senare.. Ibland kan det faktiskt vara riktigt skönt att bara vara för sig själv och göra vad man vill.. Jag har kommit en bit på min engelska uppsats och skrivit en hel del med världens bästa pojkvän! Längtar till den 29 oktober då vi ses! 44 dagar kvar ♥

KAUAI - CAPE TOWN

.
Nu sitter jag på ett café, dricker det godaste som finns - iskaffe, äter chokladpraliner (kände att jag var värd det) och tittar ut på massa människor. Jag ska strax ta tag i lite engelska C plugg, skriver om olika epoker och författare... I morse när jag vaknade var det regnigt och grått ute men nu har solen tittat fram och det är jätte fint väder!

COLDPLAY

.
Alltså. Måste se dom. Dom kommer till Kapstaden den femte oktober!! Hoppas det fortfarande finns biljetter och att någon här i huset är villig att följa med!!

LONG DAY

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. Klockan halv elva i morse lämnade vi lägenheten och gick till vår första casting, drack kaffe på ett café, gick till agenturen och tog nya foton till klienter, vidare mot casting nummer två, tilbaka till agenturen och sedan taxi till casting nummer tre, som var för någon commersial tv reklam = låång väntan och mycket folk! Vid åtta kom vi hem igen och sen dess har jag ätit sushi, färska jordgubbar och druckit te. Nu är jag riktigt trött och ska därför slå på ett avsnitt av prison break och sen sova.. Godnatt!

ALLA DAGAR, KAN INTE VARA, BRA DAGAR...

.
Hej på er! Jag har inte uppdaterat någonting ännu idag. Jag vet inte varför, men jag är inte på topp. Lite halvsjuk med feber och förkylning, hemlängtan (redan!?!?) och lite sådär... Meen, ny dag i morgon, nya tag och förhoppningsvis massa positiv energi. Vi säger så, godnatt!

AFRIKA

'
Grymma små ungar som sjunger och dansar på gatorna överallt. Känns att jag kommit till Afrika!
Ligger fortfarande i sängen, glor prison break (borde plugga), äter naturgodis, tycker lite synd om mig själv och väntar på att min favorit ska ringa, då kommer jag garanterat bli att må mycket bättre!

Base Model Management

.
I "LG-byggnaden" som ni ser på bilden befinner sig våran agentur, på tjugonde våningen, så gissa om utsikten är skaplig?! Huur fint som helst verkligen. Idag var vi på en casting och träffade en fotograf och efter det har vi varit en hel del på agenturen och bara tjålat. Nu ligger jag däremot nerbäddad i sängen och känner mig fortfarande lite halvsjuk, har nog råkat smittat de två andra tjejerna här också.. Eller så kommer det från vattnet vi dricker? Luften? Klimatet? Eller något annat i den stilen..

TIPS!!

Tävla om en vit iPhone 4 i Sveriges största gayblogg dennism.se!

SUNDAY - CAMPSBAY BEACH

-
Idag tog vi en taxi till Campsbay Beach. Ett jättefint ställe, jättefin strand, jättefina klippor, utsikter, resturanger mm. Dock var det mulet och lite grått idag, så det borde vara dubbelt så vackert en solig dag. På bilden högst upp ser ni alla som jag bor tillsammans med. Och vet ni?! Vi såg en död val, huuur stor som helst! Visar bild sen. Nu är jag trött och ska se lite prison break sedan sova så att jag är redo för castingarna vi har imorgon. Godnatt!

SUSHI

Precis ätit sushi. Det måste vara det godaste som finns!

WATERFRONT

-
Här är lite bilder från en väldigt bra dag i Waterfront, ett ställe som ligger vid hamnen, huuuur fint som helst. Massa människor, ett jättestort shoppingcenter, fina resturanger/barer och olika sorters underhållning. Nya favoritstället i Kapstaden!!!

TOLFESBO, MÄSSA I STOCKHOLM

Godmorgon!

Idag har jag sovit ut och sitter nu och dricker kaffe, äter ett päron och skriver med min älskling på facebook. Alldeles strax ska jag börja fixa till mig och sedan ska vi bege oss till Waterfront. Det är ett ställe vid hamnen med massa resturanger och affärer som sägs vara jätte fint! Jag ska ta några bilder och visa sen, ha en fin lördag!

Glen Montgomery

_____________

Här är en bild från en go and see som jag var på tidigare i veckan, (den med dom roliga "ailen" kläderna). Fotografen heter Glen Montgomery och man kan ju iallafall hålla alla tummar och tår efter varje casting eller go and see att man kommer träffa dem igen! Hoppas på en fullspeckad vecka efter helgen!

NATTEN INNAN

Jag pratade nyss med min älskling i telefon, men det bröts.. Här är en bild på hur himla mysigt vi hade det kvällen innan jag åkte. Badade skumbad, drack rosévin och massa annat gott. Nästa gång vi ses ska vi bo på hotell i Stockholm och ha det bra. Den 29 oktober. Längtar!

YOU MAGAZINE

kläderna jag hade på mig och två av tjejerna som var ansvariga för kläderna
en suddig bild på mig några timmar efter jobbet i hissen påväg upp till agenturen (trött)


Från 08.00 - 14.00 fotograferades jag idag. Kapstaden var grått och regnigt så planen om att vara ute i solskenet blev istället inomhus i studio med grön bakgrund. Temat var teenage-floral-story, så kläderna var färglada, blommiga och somriga, sminket i rosa och lockigt hår. Jag tror vi tog ungefär 6-10 olika bilder, alla med ett stort leénde. Tidningen kommer ut i Kapstaden om 3-4 veckor. Så då får ni se hur dom blev!

SOLIGA ONSDAG

Base Model Management valde denna bild på framsidan av mitt card
Idag har vi haft en "go and see" med en fotograf, den var klockn 10.00. Han sökte en modell till en "ailen-fotografering", så jag fick testa lite roliga kläder, bli fotograferad, filmad osv.. Efter det har vi vandrat runt ute i solen, det börjar bli vår här nu så det blir bara varmare och varmare för varje dag som går. Underbart! Jag köpte mer internet idag, 5gig för 950 rand (tror det är 950kr?). Det måste vara det värsta med Kapstaden, att dom inte har så stor tillgång till internet att vi lär köpa vårt eget.. Kommer sluta dyrt det här..

FÖRSTA "RIKTIGA" DAGEN

En gammal bild på mig och min finaste älskling..


Idag har jag varit på två castingar, en för Cosmopolitan och en för Seventeen. Efter det var vi till agenturen och pratade lite, en av dem hjälpte mig även att köpa ett mobilt bredband, så nu har jag 100MB internet per dag här i lägenheten. Om en stund ska min älskling ringa mig på skype, ska bli så skönt att få prata med honom!!

KAPSTADEN

Hallå! Efter en lång flygresa och en dag här i Kapstaden så har jag äntligen tid med ett litet inlägg. Idag var min första dag här, vi var på agenturen i ett antal timmar och fixade allt man måste fixa för att kunna börja gå på castings. Alla på agenturen var super trevliga och kontoret var riktigt fint med utsikt från tjugonde våningen. De mätte oss, gav oss våra kontrakt, tog våra bilder och berättade en massa info. Imorgon vid 11.00 ska vi dit igen, få våra böcker och sedan vidare på en casting för seventeen magazine. Just för tillfället sitter jag på ett internet café eftersom vi inte har något internet i lägenheten, men det ska fixas imorgon, så då blir det mer uppdatering!
Jag är så lycklig som har världens bästa pojkvän, du betyder mest för mig Anton ♥